mandag den 24. februar 2014

Update på tæppet...

Når jeg siger evighedsprojekt, så mener jeg virkelig EVIGHED!!! I hvert fald når det kommer til Pernilles berømte hæklede tæppe. Som nogle af jer måske ved, så startede jeg på det sidste år i januar og planen var, at det skulle være færdigt i efterårsferien 2013. Men så blev det sommer, og lidt for varmt til at sidde og hækle i uld, og så købte vi et hus og jeg havde pludseligt andet end hækling at gå op i, som om jeg ikke havde det i forvejen…, og så, og så, og så… Undskyldninger er der nok af :) Nu er jeg i hvert fald kommet et lille stykke længere. Da jeg lagde projektet fra mig i forsommeren havde jeg omkring 70 ruder. Dem har jeg nu hæftet alle enderne på, og jeg er så småt begyndt at sy lapperne sammen.
hæklet tæppe. Rombetæppe. Knödelicious

hæklet tæppe. Rombetæppe. Knödelicious


Der er godt nok lang vej igen, og jeg skal vidst være heldig, hvis jeg bliver færdig inden efterårsferien i år :)

2 kommentarer:

  1. Godt at se det ikke kun er mig, der er lidt længe om det..... ;) Jeg gik i gang sidste efterår og tænkte det var et vinterprojekt, men ligesom dig blev det også for varmt på et tidspunkt.....men nu er jeg lige gået i gang igen. Jeg har lige været ved at tælle, og jeg er færdig med de grå, og ca halvvejs med de sorte og hvide, men har ikke syet nogen sammen, så jeg har også et stykke vej endnu.
    God fornøjelse

    SvarSlet
  2. Hej mit navn er Heidi jeg er i gang med at lave et 3D tæppe men jeg kan bare ikke finde ud af hvordan de skal lægges sammen jeg har prøvet og kikke de forskellige sider men kan du måske hjælpe mig hilsen Heidi

    SvarSlet