Hovedingrediensen test-smages |
Selvom de ikke blev helt så festlige som inspirationkilden (i USA er Fruit Loops mange flere farver, bla. gul og blå), blev de alligevel godt modtaget. Men man behøver kun et stykke ad gangen, så det var vist helt fint, at jeg kun havde skumfiduser nok til en halv portion.
Hvis nogen skulle være interesseret i at gøre mig kunsten efter, kommer opskriften lige her:
150 g Fruit Loops (rice crispies, chokopops, eller hvad man ellers har lyst til)
40 store skumfiduser klippet i mindre stykker
3 spsk smør.
Skumfideuser og smør kommes i mikroovnen i 2 min, røres sammen og blandes men Fruit Loops. Blandingen kommes i et fad med bagepapir, og stilles i køleskabet til det er stift. Skær i stykker og servér.
Mine stod i køleskabet i 5 timer, og de var stadig meget klistrede, da jeg skar dem i mindre stykker. Dagen efter var de næsten ikke klistrede mere, så det er nok bedst at lave dem dagen før, eller at have godt med klude i nærheden :)
https://www.facebook.com/pages/Froot-Loops-til-danmark/126947627478133?ref=hl
SvarSlet