søndag den 2. juni 2013

Jeg tog (heldigvis) fejl...

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg er et fordumsfuldt menneske. Jeg synes det er skønt, når mine fordømme bliver bekræftet. Det skal dog også siges, at jeg synes det er endnu skønnere, når mine fordomme bliver gjort til skamme. Og det må man sige de blev i går, hvor jeg var til mit livs første, men forhåbentligt ikke sidste, blogtræf.
Der var 25 kreative blog-kvinder meldt til træffet, og inden jeg tog hjemmefra var jeg sikker på, at jeg ville møde 24 overtjekkede, lettere reserverede, kreative kvinder i totalt fejlfri hjemmesyede kreationer, med perfekte hjemmesyede tasker til deres ting, der selvfølgelig matchede deres outfit
Jeg var ret nervøs, for jeg var sent på den, alt mit lort var pakket i en sportstaske, jeg havde bare grøntsagsstave og dip med til ta' selv bordet, og jeg havde kun spiselige gaver med til værtinderne og pakkelegen, og mit tøj var købt... Hvad ville de dog ikke tænke om mig?

Hvorfor jeg havde de forestillinger, ved jeg ikke. Jeg ser jo mig selv som en kreativ kvinde, men jeg synes hverken jeg er snobbet eller bedrevidende når det kommer til kreative udfoldelser. Jeg syr sjældent aldrig til mig selv, og jeg er bestemt ikke tjekket. Og for at være helt ærlig, så har jeg ingen anelse om hvem, der havde hvad med til bordet eller pakkelegen...

Men jeg tog fejl. Helt vildt meget fejl. Så UNDSKYLD til jer alle sammen Det var 24 søde (i hvert fald de af dem jeg nåede at snakke med) kvinder, der mødte mig i Vejen. Vi var ret forskellige, men havde alle det til fælles, at vi elsker at være kreative. Det var en rigtig hyggelig dag, og jeg kom hjem med en masse inspiration til kommende projekter.
Jeg havde selv taget ALT for mange projekter med, og nåede ikke engang at blive færdig med et.
Men dog så færdig, at jeg lige synes I skal se den
Snehvide håndklædekjole. Knödelicious

Det er en håndklædekjole til Liva, til at tage med til stranden til sommer. Jeg synes, at hun er blevet for stor til de der håndklæder med hætte, men hun er stadig for lille til at kunne holde et håndklæde på plads mens hun leger i sandet. Så da jeg så denne her, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var lige sådan en hun skulle have. Den er syet efter Hanne og Sofie Medoms mønster på T-shirt med raglan ærme, og så er skørtet bare rynket på. Jeg skal lige have syet en elastik i taljen, så den får lidt mere facon, og så er den også lige blevet lang nok. Jeg ligger lige action-pics ind, når den er helt færdig. Liva er rigtig glad for den, og det er jo det vigtigste. Jeg har tænkt mig, at sy Askepot udgaven til Saga, men med afgangsprøverne lige om hjørnet, og et hus, der skal sættes i stand og en flytning lige om hjørnet, så går der nok et stykke tid, inden den bliver færdig.

Det var ellers noget af en smøre, og jeg mangler stadig at vise, hvad jeg vandt i pakkelegen. Det kommer en anden dag.

6 kommentarer:

 1. Kære Sofie, hvor er du dejligt ærlig! Sådan havde jeg det også da jeg skulle til mit første blogtræf, som jeg endda selv arrangerede!
  Vi fik ikke snakket så meget sammen, men jeg kiggede dig over skulderen da du syede på den fine fine strandkjole. Den skal nok blive et hit.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Libbie.
   Det blev jo heldigvis slet ikke, som jeg havde forestillet mig, men det er da dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste, der tænker sådan :)
   Man kan jo desværre ikke nå omkring alle, sådan en dag, men mon ikke vi ses igen?
   Kh Sofie

   Slet
 2. Smiler og tænker at jeg var vist var en af dem, som heldigvis ikke opfyldte din fordom ;-). Men det var en virkelig god oplevelse at møde både dig og andre bloggere i går. Jeg var også helt igennem glad da jeg trillede hjemad, og det er altså bare skønt, når man er det!
  Den der kjole bliver et stensikkert hit. Tør ikke helt vise den til min datter, som da vil forelske sig i sådan en på stedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, Didde-Louise, det var du lige præcis ;)
   Jeg var også glad, da jeg kørte hjem, men også død-træt, og mæt af indtryk og inspiration :)
   Hvis du bestemmer dig for at sy en til datteren vil jeg bestemt anbefale, at du bruger så tynde håndklæder som muligt.
   Kh Sofie

   Slet
 3. Hej Sofie

  Øv, havde skrevet en kommentar, men den er vist blevet slettet undervejs.

  Håber du i den grad fik manet dine fordomme til jorden! Jeg er i hvertfald særdeles uperfekt på mange områder, også med hjemmesyet tøj til mig selv! Det var hyggeligt at snakke med dig.
  Og den der strandkjole, helt fantastisk. Det kan meget vel være jeg kommer til at gøre dig kunsten efter..... Jeg går allerede og spotter håndklæder, ha ha

  Håber at møde dig igen en anden dag:-)

  Kh. Camilla

  SvarSlet
 4. Hej Camilla.
  Øv med kommentaren, der blev væk. Dejligt, at du havde lyst til at skrive en ny :)
  Jeg kan kun anbefale at sy en strandkjole! Det er et overskueligt projekt, finishen er ikke helt vildt vigtig for det er jo bare en kjole til at tage over badetøjet, og næsten alle små piger bliver lykkelige for en prinsessekjole :)
  Jeg købte håndklæderne til min i Ikea. De er billige, og tynde, og derfor lette at sy i :)
  God fornøjelse
  Kh Sofie

  SvarSlet