torsdag den 5. december 2013

Cosy car caddy

I´m back!
Om ikke andet, så i hvert fald for i dag. Det er ikke blevet til så meget med bloggen på det sidste. Tiden og lysten har ligesom ikke været der, og så bliver det jo ikke til så meget. Men i dag, mens jeg sad og kiggede ud på regnen og stormen meldte lysten sig pludseligt. Og heldigvis har jeg lige syet noget, jeg kan vise jer :)

På lørdag får vi besøg af et vennepar, der lige har fået en lille pige. Normalt ville det jo være os, der kom på barselsbesøg, men siden de ikke har set vores nye hus endnu, besluttede vi at slå de to ting sammen, og det er nu engang lettere at flytte et barn end et hus :) Pigen skal hedde Sigrid, og hende har jeg ikke fået lavet noget til endnu. Det har jeg til gengæld til hendes storebror, Marius. Han skal have en "cosy car caddy".  Jeg mangler et dansk ord for den, men det er vel en lille hyggelig taske til biler. Den ser sådan ud når den er klappet sammen:

Cosy car caddy. Knödelicious
Og når mn åbner den, er der plads til 6 biler, der kan køre ud på vejen, og videre ud i verden. JEg har kun puttet 3 biler i, for der skal jo også være plads til Marius yndlingsbiler.
Cosy car caddy. Knödelicious
Lige siden jeg så den hos Jill, har jeg haft lyst til at sy en, men da jeg kun har piger, manglede jeg ligesom en anledning. Den har jeg fundet nu :) Jeg håber modtageren bliver glad. Nu mangler jeg bare en idé til lille Sigrid, men jeg har da heldigvis et par dage at løbe på. 
Imens jeg tænker, vil jeg gå igang med disse, der skal være en del af pigernes julegaver i år. Mere om det senere.Ingen kommentarer:

Send en kommentar