fredag den 4. januar 2013

Næsten færdig

Lige siden jeg så dette indlæg har jeg haft lyst til at lave min egen udgave. Men jeg har ikke kunne finde en udstanser i sommerfugleform. Men så mellem jul og nytår var jeg tilfældigvis en tur i Holstebro med min kære mor, og i en hobbybutik fandt jeg denne, til den nette sum af 37kr. Jeg havde egentlig forestillet mig, at de skulle have været større, men de blev de altså ikke.
 Jeg har udstanset 60 sommerfugle i forskelligtpapir, klæbet dem fast med dobbeltklæbende tape, og bøjet vingerne lidt, så de fik lidt liv. Heldigvis havde jeg en dyb ramme, hvor der også var plads til vingerne. Der er bølgepap mellem glas og papir, og det mangler lige at blive skåret ordentligt til inden sommerfugleudstillingskassen kan kaldes færdig. Et rigtigt hyggeligt projekt, men lidt svært at fotografere.
 Et andet projekt, der er næsten færdigt, er mine "nye" juletræslysholdere. Vi har endnu ikke haft et juletræ i min lille familie, og jeg har fået den fikse idé, at når vi får et, så skal al pynten på det være hjemmelavet. Eller så godt som. For jeg ved ikke helt hvordan jeg selv skal lave kuglerne, men måske skal der bare ikke kugler på.
 Nå, men i går fik jeg i hvert fald begyndt på lyseholderne. Vi havde "glashygge" på mit arbejde. Eleverne er ikke vendt tilbage endnu, så vi udnyttede at vi kunne have de kreative lokaler for os selv.
Jeg har fået nogle gamle lyseholdere af svigermr, som jeg har klippet kuglerne af. Nu er de beklædt med stjerneformet glas, og venter bare på at blive brændt. Jeg er vild spændt på det færdige resultat.


2 kommentarer:

  1. Århh mand de er flotte de der lyseholdere!

    SvarSlet
  2. Tak :) De bliver lidt anderledes i farverne når de har været i ovnen, men jeg er ret tilfreds indtil videre :)

    SvarSlet